ForumKamp.CoM - Türkiye'nin Genel içerikli Forumu

Tam Görünüm: Asmek İkinci Dönem Kursiyerleri Ders Başı Yaptı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Düzenlediği Milli Eğitim Bakanlığı Sertifikalı Ücretsiz Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (Asmek) İkinci Dönem Kursiyerleri Ders Başı Yaptı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı ücretsiz Antalya Sanat ve Meslek Eğitim Kursları (ASMEK) ikinci dönem kursiyerleri ders başı yaptı.
Kalite Belgeli ASMEK ikinci döneminde de İngilizce’den Çince’ye, Cilt bakımından Hüsnü-Hat’a, Bilgisayardan Zeytin Yetiştiriciliğine kadar bir çok dalda eğitim veriliyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli sosyal projelerinden biri olan TS EN ISO 9001-2000 Kalite Belgeli ASMEK ikinci dönem kursiyerleri ders başı yaptı.

Almanca, Arapça, Çince, İngilizce, Rusça, Bilgisayar Destekli Çizim, Bilgisayar Destekli Grafik, Bilgisayar Destekli Tasarım, Bilgisayar İşletmenliği, Bilgisayar Okur Yazarlığı, Bilgisayarlı Muhasebe, Veri tabanı, Web tasarım, Bebek Bakıcılığı ve Eğitimi, Ev Mefruşatı, Gitar, Bağlama, Güvenlik sistemleri, Hasta ve Yaşlı bakım, Cilt Bakımı, Kat şefliği, Oda görevlisi, Okuma Yazma, Satış Elemanı Yetiştiriciliği, Seramik ve Fayans, Soğutucuların Bakımı, Zeytin Yetiştiriciliği, Aşçılık, Pastacılık, Ebru, Hüsnü-Hat olmak üzere ikinci dönemde de toplam 32 dalda eğitim verilmeye başlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı sertifikalı kurslar, Haşim İşcan Kültür Merkezi, Atatürk Kültür Sanat Evi, Dokuma, Altınkum, Yenimahalle Semt Evi, Yeşilbayır, Varsak Kurs Merkezlerinde ve Turem Merkezi’nde veriliyor. Birinci dönem 8 bin kursiyerin eğitim aldığı ASMEK’te ikinci dönem de 5 bin 170 kursiyere eğitim veriliyor. Böylece 2007-2008 ASMEK kurslarında 59 farklı branşta toplam 13 bin kursiyer meslek eğitimi almış olacak.

Öte yandan ikinci dönemin ilk dersine başlayan kursiyerler, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ASMEK projesinden dolayı teşekkür etti. 7 merkezde verilen kursların kendilerine büyük katkı sağladığını belirten kursiyerler” bu kurslar sayesinde bir eksiğimizi kapatıyoruz. Yabancı dil öğreniyoruz. Bilgisayar öğreniyoruz. Meslek sahibi oluyoruz. Kolumuza altın bilezik takıyoruz. Çok ciddi ve disiplinli çalışıyoruz. Büyükşehir Belediyesine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuşarak memnuniyetlerini dile getirdi.
Referans Adresler